top of page
Lotte's Geitenbrei

De Geitenbrei zoals ik 'm aanbied voor besloten feesten, events, gatherings.

Opbouw & decoreren: +/- 1,5 uur

Act: 30 - 60 minuten

Afbouw: 1 uur 

Mijn eigen kleding, gadgets en andere snuisterijen hangen ter decoratie bij de stand. Ik schaf tweedehands (frivole vintage) kleding, pruiken en partyprops aan welke passend zijn bij het thema / feest en deze items mogen de mensen mee naar huis nemen. 

Vraag een offerte aan door mij te mailen of bellen.

+ OFFERTE

Geitenbrei
... erbij

Dit is de limited edition. Hierin kunnen we samen kijken welke extra's er toegevoegd kunnen worden aan de act om het persoonlijker of meer catchy te maken. Bijvoorbeeld een Geitenbrei met shotjes erbij. Of een Geitenbrei met DJ ... erbij. Deze prijs wordt op maat gemaakt afhankelijk van de wensen en zaken die ik zelf moet regelen.

Vraag een offerte aan door mij te mailen of bellen.

Giga Geitenbrei

Organiseer je grotere festivals of events met een paar duizend bezoekers, dan zullen we samen moeten kijken of het handig is om Geitenbrei aan het programma toe te voegen. Dit is afhankelijk van het type bezoeker, de spot op het terrein, het budget etc. Ik sta zeker open voor grotere events of festivals alleen is het belangrijk dat we goed kijken hoe we zo'n persoonlijke act kunnen matchen met een groot terrein / veel bezoekers. 

Bel of mail me om te kijken of we iets samen kunnen doen.

bottom of page